Om oss

Idén till emmbag föddes när jag började reflektera över mitt eget beteende varje gång jag handlade. Det gjorde mig bekymrad att tänka på hur många påsar man tar när man handlar frukt och som sen bara slängs! Jag tog då saken i egna händer och skapade emmbag fruktpåsar, en produkt jag själv kände att jag ville ha.
 
För mig som gillar design så kändes det viktigt att påsarna skulle vara tilltalande-om jag gillar en produkt designmässigt så vill jag ta med mig den!

Den främsta utmaningen med att göra en förändring i livet -att verkligen använda tygpåsar istället för att ta påsarna vid frukten är att få med sig påsarna på ett smidigt sätt, därför tog jag fram fodralet till påsarna.
För min del så har jag mina påsar i handväskan, den är alltid med mig vart jag än går. Här finner man snabbt sin egen lösning-kanske tar du alltid bilen när ni ska handla, lägg påsarna där, ja alla finner sina sätt så man inte glömmer. Visst tar förändring tid och vilja men när man väl lyckats så känns det så bra!


" Det viktigaste är att vara stolt över att man försöker jobba för att bli mer hållbar i vardagen, det gör stor skillnad om du gör denna förändring i slutändan! "

Emma Karlsson, grundare av emmbag